Vacatures ANWB Automaatje


ANWB AutoMaatje Vught (onderdeel van Seniorenbus Vught) zoekt vrijwilligers voor de volgende functies:

Chauffeur ANWB AutoMaatje Vught 
Ook in de gemeente Vught hebben vooral veel ouderen , maar ook bv. slechtzienden behoefte aan vervoer naar een familiebezoek of ziekenhuis afspraak. Automaatje Vught biedt dagelijks de mogelijkheid om mensen die minder mobiel zijn naar deze locaties te brengen. Binnen en buiten de gemeente grenzen.
ANWB AutoMaatje Vught is op zoek naar vrijwillig(st)ers, die bereid zijn om deze ritten met minder mobiele plaatsgenoten uit te voeren. Een chauffeur ontvangt (contant van de deelnemer) een vergoeding van 0,35 eurocent per gereden kilometer en de evt. parkeerkosten.
Een chauffeur van ANWB Automaatje maakt gebruik van de eigen (verzekerde) auto en bepaalt zelf wanneer hij/zij inzetbaar is.
Wil u ook graag uw steentje bijdragen, mail dan voor een persoonlijk gesprek naar: automaatjevught@gmail.com.
Tot binnenkort!

Planner ANWB AutoMaatje Vught (ingevuld)
ANWB AutoMaatje Vught zoekt vrijwillig(st)ers voor deze interessante en nuttige functie. Je bent beschikbaar minimaal 1 ochtend (dinsdag-, woensdag,- en/of donderdag) beschikbaar. In deze functie neem je telefonisch ritten aan en zoek je daarbij geschikte chauffeurs. En veelzijdige job waarbij je veel contacten hebt en vele mensen blij kunt maken. Wil u ook graag uw steentje bijdragen, mail dan voor een persoonlijk gesprek naar: automaatjevught@gmail.com
Je werkt samen met een collega en bent aanwezig van 9.00 - 13.00 uur. Op ons kantoor heb je gezelschap van 2 collega's van de Seniorenbus Vught.

Meer info over ANWB AutoMaatje: ANWB

Website ANWB Automaatje Vught

ANWB AutoMaatje Vught is per 1 januari 2023 onderdeel van de Seniorenbus Vught.