Begeleid vervoer van deur tot deur... voor senioren binnen de gemeente Vught

Momenteel zoeken wij nog:

  • Begeleider 

  • Dagcoordinator

  • Telefoniste

Meer info


Word onze nieuwe vrijwilliger!


De Seniorenbus Vught draait volledig op zo’n 90 vrijwilligers. Die zetten zich wekelijks één of meer dagdelen in als chauffeur of begeleider, dagcoordinator, telefonist(e) of in een andere ondersteunende functie. Voor de 450 vaste abonnees voeren we met 5 bussen tot wel 100 ritten per dag uit. Een paar keer per jaar zijn er vrijwilligersbijeenkomsten voor scholing, uitwisseling van ervaringen en voor de gezelligheid.


 

Wat doen onze vrijwilligers? 


Naast het organiseren en uitvoeren van de ritten door planners, chauffeurs en begeleiders, zijn er ook vrijwilligers met beheers- en/of bestuurstaken. Verder werken we met commissies zoals het beheer van het wagenpark, pr&communicatie, beheer van de promotiekleding, sponsoring en 'Lief-en-leed’. Door combinaties zijn vrijwilligers ook meervoudig inzetbaar. Alle vrijwilligers zijn tijdens hun werk verzekerd.
 

Aanmelding 


Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Maar je mag ook bellen naar 073-711 31 91. Dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor de chauffeurs volgt er dan nog een proefrit. Alle nieuwe vrijwilligers worden ingewerkt door ervaren collega’s. De verwachtingen en verplichtingen over en weer worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst.
 

Aanmeldformulier voor vrijwilligers


Naam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer
E-mailadres *
 
Vraag of opmerking