Begeleid vervoer van deur tot deur... voor senioren binnen de gemeente Vught

Word onze nieuwe vrijwilliger!


De Seniorenbus Vught draait volledig op zo’n 90 vrijwilligers. De zetten zich wekelijks één of meer dagdelen in als planner, chauffeur of begeleider. Of op andere taken die verricht moeten worden. Voor de 425 vaste abonnees voeren we met 4 bussen tot wel 100 ritten per dag uit. Een paar keer per jaar zijn er vrijwilligersbijeenkomsten voor scholing, uitwisseling van ervaringen en voor de gezelligheid.


 

Wat doen onze vrijwilligers? 


Naast het organiseren en uitvoeren van de ritten door planners, chauffeurs en begeleiders, zijn we ook op zoek naar mensen die beheers- en bestuurstaken op zich willen nemen (administratie; websitebeheer, communicatie). Verder werken we met commissies zoals het beheer van het wagenpark, beheer van de promotiekleding, werving van reclames op de bussen en ‘Lief-en-leed’. Door combinaties zijn vrijwilligers ook meervoudig inzetbaar. Alle vrijwilligers zijn tijdens hun werk verzekerd.
 

Aanmelding 


Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Maar je mag ook bellen naar 073-711-3191. Dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor de chauffeurs volgt er dan nog een proefrit. Alle nieuwe vrijwilligers worden ingewerkt door ervaren collega’s. De verwachtingen en verplichtingen over en weer worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst.
 

Aanmeldformulier voor vrijwilligers


Naam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer
E-mailadres *
 
Vraag of opmerking