Vacatures Seniorenbus Vught


Begeleider op de Seniorenbus (m/v)
Eén ochtend of middag rijd je mee op de Seniorenbus. Leuk en gezellig werk én je leert veel nieuwe mensen kennen. Samen met de chauffeur zorg je ervoor dat de abonnees op tijd gehaald worden en op bestemming gebracht worden. Daarnaast heb je de volgende taken:
- Je helpt de abonnees bij het in- en uitstappen (rollator) / Je belt eventueel abonnees, indien nodig, van tevoren.
- Je maakt een gezellig praatje met de abonnees in de bus
- Je houdt samen met de chauffeur de ritplanning in de gaten 
- Je beheert de bustelefoon en rekent eventueel ritboekjes af (pin of contant).
- Je ontvangt kleding (jas, polo, sweater) van ons.

Je ochtend/middag
Je start 's ochtends of 's middags een half uur voor de ophaaltijd van de 1e abonnee op ons meldpunt op de Brabantlaan (voormalig Hertog van Brabantschool). Daar meldt je je op ons kantoortje voor de tas met rittenschema, sleutels, bonnenboekjes  etcetera. Daarna kun je eventueel nog even een kopje koffie drinken in de koffiekamen met ander collega-begeleid(st)ers en/of chauffeurs. Je neemt globaal het rittenschema nog even door met je collega en dan gaan jullie naar de bus en zorg je ervoor dat je op tijd bij de eerste abonnee bent. 
De 1e rit is 's ochtends om 9 uur, meestal ben je dan tussen 12 en 12.30 uur weer terug op het meldpunt. 's Middags is de 1e rit 13.00 uur (dus 12.30 uur aanwezig) en ben je tussen 16 uur en 17 uur meestal weer terug (laatste rit is uiterlijk om 17 uur). Je hebt ongeveer 25 collega-begeleiders en 45 collega-chauffeurs. Afhankelijk van de drukte kan het ook voorkomen dat je later moet beginnen of eerder klaar bent.