Rabo ClubSupport 2023


De Rabo Clubsupportactie 2023 heeft het mooie bedrag van 1190,13 euro opgeleverd voor onze Stichting. Vorig jaar ontvingen we 850 euro. Dus een geweldig resultaat. We zijn er erg blij mee. Maandagavond 9 oktober is de uitslag bekend gemaakt aan alle verenigingen, clubs en stichtingen die zich hiervoor hadden opgegeven. Alle stemmers en de Rabobank bedankt voor jullie steun en donatie! Het wordt goed besteed.

- informatietekst voor de actie-
Draag je de Seniorenbus/ANWB-AutoMaatje Vught een warm hart toe? En ben je klant bij de RABO-bank? Stem dan op ons in de actie Rabo ClubSupport. Je kunt stemmen van 4 t/m 26 september 2023. Je mag 3 stemmen uitbrengen, dus stem op jouw 3 favoriete clubs/verenigingen/stichtingen.
 
De Stichting Seniorenbus Vught heeft tot doel het bestrijden van eenzaamheid bij ouderen met het aanbieden van veilig, vriendelijk en vertrouwd maatwerkvervoer van deur tot deur binnen de gemeente Vught en naar meerdere locaties in Den Bosch zoals medische instituten en winkelcentra. Hierdoor wordt het mogelijk langer zelfstandig thuis te blijven wonen.
Gedurende het gehele jaar staan de ongeveer 135 vrijwilligers van de Seniorenbus Vught en AutoMaatje Vught klaar om kwetsbare mensen tegen een geringe vergoeding vervoer aan te bieden waarvan zij anders om zowel fysieke als financiële redenen geen gebruik van kunnen maken. Dat wordt door de gebruikers zeer gewaardeerd.
 
Opbrengst
De eventuele opbrengst van de actie in 2023 voor de Seniorenbus wordt gebruikt om de grote groep van enthousiaste vrijwilligers aan het eind van het jaar te verblijden met een kleine geste als dank voor hun liefdevolle inzet. Vandaar dat wij onze abonnees, maar zeker ook alle andere Vughtenaren oproepen om op ons te stemmen.

Stemmen
Om te kunnen stemmen heb je wel een Rabo-rekening nodig. Je kunt stemmen via de Rabo-app of -website. Als je nog geen lid bent van de Rabobank, moet je dat wel even worden: ga, als je ingelogd bent, naar de knop Service en scrol dan naar Lidmaatschap. Via een klik kom je dan terecht bij RABO ClubSupport. Meer info over lid worden.

Alvast bedankt voor je stem(men).